A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Alapanyagok

Édes családtagunk

Az édes életről mindenkinek más jut az eszébe, de a felsorolás elengedhetetlen kelléke a cukor, ami minden háztartásban szerepet kap és nehezen tudjuk elképzelni a jövőnket nélküle.  Hazánkban az egyik legismertebb márka, az édes ízek zászlóshajója, a..

Az édes életről mindenkinek más jut az eszébe, de a felsorolás elengedhetetlen kelléke a cukor, ami minden háztartásban szerepet kap és nehezen tudjuk elképzelni a jövőnket nélküle. 

Hazánkban az egyik legismertebb márka, az édes ízek zászlóshajója, a Koronás Cukor, amely immár 20 esztendeje van jelen a mindennapjainkban. Kevesen tudják, hogy táplálkozásunk ezen fontos összetevőjét Magyarország egyetlen cukorgyárában, Kaposváron állítjuk elő, gondos figyelemmel kísérve a répacukor minőségét, a gyártást és a csomagolást. Két évtizedeses sikerünk a hazai cukorrépa termesztők egyik nagy felvevőpiacát és munkatársak százainak megélhetését jelenti. Cégünk számára nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért elkötelezettek vagyunk a környezettudatosság mellett, e téren véghezvitt legkomolyabb fejlesztésünk a különleges és innovatív biogáz üzem létrehozása, amivel a gyár környéki háztartásokat is ellátjuk meleggel.

A fejlesztésre fordított figyelmünk természetesen a termékeink kínálatára is kiterjed, a hagyományos íz világú kocka-, por- és kristálycukor mellett megtalálható a barnacukor, kandis-, nád- és biocukor, de a felsorolásból nem hiányozhatnak a nagy sikerű befőzőcukor különböző típusai sem.

A kerek évforduló mindig egy alkalom arra, hogy egy percre megálljunk, számot vessünk és megnézzük, milyen eredmények állnak a hátunk mögött. A Koronás Cukor minőségi termékei mellett-, nagy figyelmet szentelünk fogyasztóinkra is, közösségi oldalakon teremtünk kapcsolatot, nyereményjátékokat szervezünk. Vásárlóink így magukénak érzik termékeinket, legújabb játékunkban értékes nyereményekért díszdobozt terveztetünk, receptbajnokságot hirdettünk és alkotói pályázatunkkal fiatal tehetségeket támogatunk. A hagyományos Koronás CukorOvi programunkban megannyi óvodában csaltunk örömet a kicsik szemébe fejlesztő játékainkkal. Felhívásainkra az ország szinte minden pontjáról érkeztek jelentkezők. Népszerű Facebook- csoportunkban különösen fontos az interaktivitás, a háziasszonyok megoszthatják újdonsült receptjeiket, közös eseményekre hívjuk a családokat, és volt, hogy nagymamáink legjobb lekvárjainak elkészítőit egy-egy autóval is megjutalmaztuk. 

Hosszú oldalakon keresztül sorolhatnánk az elmúlt két évtized történéseit, de számunkra mindig az első helyen állt, hogy a hagyományok tisztelete mellett édesítsük meg a mindennapokat. A XXI. század hozományaként pedig folyamatos fejlesztésekkel, újdonságokkal vagyunk jelen a háztartásokban!