A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Alapanyagok

Fókuszban az egészséges táplálkozás

A legtöbbünk ismeretségi körében akadnak olyanok, akik bizonyos táplálék, vagy annak valamelyik összetevője hatására fizikai tüneteket észlelnek magukon. A táplálékallergia napjainkban egyre több ember életét keseríti meg annak ellenére, hogy a szakem..

A legtöbbünk ismeretségi körében akadnak olyanok, akik bizonyos táplálék, vagy annak valamelyik összetevője hatására fizikai tüneteket észlelnek magukon. A táplálékallergia napjainkban egyre több ember életét keseríti meg annak ellenére, hogy a szakemberek komoly erőfeszítéseket tesznek a megelőzés érdekében és szakszerű kezeléseket alkalmaznak.

A Kométa az egészséget és az ételallergiások igényeit is szem előtt tartotta legfrissebb termékfejlesztése során. A vállalat a hazai húsfeldolgozó ipar egyik vezető képviselőjeként Magyarországon szinte egyedülálló újdonságot kínál vásárlóinak.

A Kométa kiváló minőségű termékei szeptembertől szójamentesek, gluténmentesek és a termék típustól függően laktóz-, és tejfehérje mentesek is. Ezzel párhuzamosan a termékek hústartalma jelentősen megnövekedett. A hústartalom szoros összefüggésben van a jó ízzel és a minőséggel, hiszen a több hús finomabb ízt, kevesebb allergént és így egészségesebb terméket jelent.

A Kométa hiszi, hogy a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás a jó közérzet kulcsa, ezért őszi reklámkampányának keretében hívja fel a fogyasztók figyelmét megújult termékei előnyeire. A változásokat a cég termékein is kiemelten feltüntette: a megújult csomagolásokon a termékek glutén-, laktóz- és tejfehérje mentességére is felhívja a figyelmet a szójamentességen kívül. A legújabb fejlesztés is igazolja, hogy a kaposvári cég ezúttal is hű maradt szlogenjéhez, miszerint „a jó táplálkozás a közös felelősségünk”. 

www.kometa.hu