A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Alapanyagok

Legjobbat a családnak az ünnepek alatt is!

Szerencsére egyre szélesebb „eszköztár” áll azok rendelkezésére, akik tudatosan táplálkoznak, s kifejezetten keresik a magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket. Ugyanakkor azok számára, akik azt is figyelembe veszik vásárlásaik során, h..

Szerencsére egyre szélesebb „eszköztár” áll azok rendelkezésére, akik tudatosan táplálkoznak, s kifejezetten keresik a magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket. Ugyanakkor azok számára, akik azt is figyelembe veszik vásárlásaik során, hogy a megvásárolt élelmiszer GMO-, netán antibiotikummentes is legyen, egyelőre még nem a bőség zavara jelenti a gondot a boltokban. Szerencsére egyre több gyártó lép piacra ilyen termékekkel: lehet már kapni GMO-mentes tejet, sonkát, sőt, friss sertéshúst is. 

Ez utóbbiban élen járnak PICK Friss hús márkanév alatt forgalmazott prémium sertéshús termékek, melyek a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési rendszernek köszönhetően bizonyítottan GMO-mentesek. Emellett igazolhatóan antibiotikummentes takarmánnyal hizlalt, felelős antibiotikum felhasználás mellett, gondosan nevelt állatoktól származnak, amit független, külsős tanúsító cégek is tanúsítanak a vállalat számára. Így a fogyasztók biztosak lehetnek benne, hogy a PICK Friss hús logóval ellátott, prémium minőségű sertéshús termékek megbízható, felelős állattartók, 100%-ban hazai sertéseitől származnak. 

Így aztán, ha az ünnepek alatt jó minőségű, kiváló fogásokkal szeretnétek elkápráztatni a családot, bátran keressétek a csomagolt PICK Friss hús termékeket a nagyobb üzletek polcain.