Ízvadászat » Alapanyagok pr cikk

Legjobbat a családnak az ünnepek alatt is!

Legjobbat a családnak az ünnepek alatt is!

2019.12.09.

Napjainkban egyre többen és többen vagyunk, akik arra törekszünk, hogy a tányérunkra kerülő ételeket és azok alapanyagait alaposan megválogassuk. Tesszük ezt azért, hogy tudatos életmódunk részeként az étkezéseink is lehetőség szerint ne csak finomak, de biztonságos forrásból érkező, megbízhatóan jó minőségűek legyenek.

Szerencsére egyre szélesebb „eszköztár” áll azok rendelkezésére, akik tudatosan táplálkoznak, s kifejezetten keresik a magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket. Ugyanakkor azok számára, akik azt is figyelembe veszik vásárlásaik során, hogy a megvásárolt élelmiszer GMO-, netán antibiotikummentes is legyen, egyelőre még nem a bőség zavara jelenti a gondot a boltokban. Szerencsére egyre több gyártó lép piacra ilyen termékekkel: lehet már kapni GMO-mentes tejet, sonkát, sőt, friss sertéshúst is. 

Ez utóbbiban élen járnak PICK Friss hús márkanév alatt forgalmazott prémium sertéshús termékek, melyek a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési rendszernek köszönhetően bizonyítottan GMO-mentesek. Emellett igazolhatóan antibiotikummentes takarmánnyal hizlalt, felelős antibiotikum felhasználás mellett, gondosan nevelt állatoktól származnak, amit független, külsős tanúsító cégek is tanúsítanak a vállalat számára. Így a fogyasztók biztosak lehetnek benne, hogy a PICK Friss hús logóval ellátott, prémium minőségű sertéshús termékek megbízható, felelős állattartók, 100%-ban hazai sertéseitől származnak. 

Így aztán, ha az ünnepek alatt jó minőségű, kiváló fogásokkal szeretnétek elkápráztatni a családot, bátran keressétek a csomagolt PICK Friss hús termékeket a nagyobb üzletek polcain.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.