Cikkek

Orbán Szilvia

2021. június 20.

A vazektómia névre keresztelt ital állítólag isteni – a Deadpool sztárja kifejezetten apák napjára ajánlotta.

Reynolds fekete humorához hozzászokhattunk már az elmúlt években, hiszen legismertebb alakítása mellett például a feleségével, Blake Livelyval, illetve a „rivális” Hugh Jackmannel vívott állandó adok-kapok szócsatája is a közösségi médiában fellelhető, legszórakoztatóbbak közül való.


Az igazán csak a Deadpool-filmekkel berobbant kanadai sztár mindig kitalál valamit, főleg, ha a szívéhez legközelebb álló ginmárkát, az Aviation Gint kell még egy kicsit reklámozni. Reynolds nemrég a neten osztotta meg új koktél kreálmányát, amit kifejezetten apák napjára ajánlott – az italt azonban a férfi fogamzásgátlás egyik leghatékonyabb módszeréről, a vazektómiáról nevezte el.

Apák napja: a Magyarországon is egyre ismertebb, jeles nap nálunk mozgó ünnep, idén június 20-ra esik.

A színész egy vicces Insta-videóban mutatta be a gin alapú koktél elkészítését – közben persze híresen szarkasztikus megjegyzéseit sem kellett nélkülöznünk. Mutatjuk:

„Apák napja jön. De ha nem bánjátok, ünnepeljünk most minden koktélok anyjával: a vazektómiával” – indul a bevezető. „Először is, töltsünk meg egy hosszú poharat jéggel – pontosan úgy, ahogyan a gyermekek töltik meg örömmel az életünket. Aztán jöhet 30 ml vörösáfonyalé – édes, akárcsak a kicsik mosolya – adja az instrukciókat kényszeredett mosollyal arcán Reynolds.

„Következhet 90 ml tonik – annyira pezseg, mint én minden egyes napon, amikor végig tudom aludni az éjszakát. Még néhány csepp citromlé – friss, ha van pár szabad perced, hogy kifacsarj egy gyümölcsöt, vagy bolti dobozos, ha a drágáid egy kicsit megdolgoztattak ma …ej, a kis haramiák!” – folytatja.„Végül jöhet a főszereplő: 45 ml Aviation American Gin, a világ legjobb ginje. Mert aki a világ legjobb melóját végzi, az csakis a legjobbat érdemli” – emeli poharát az apákra a sztár. „Ez az ital éppolyan frissítő, mint az apaság” – jegyzi meg a szösszenet végén.

Kapcsolódó cikkek