Hírek

MKO

2020. július 17.

chocome , csokoládé

A chocoMe számára nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.

A Mészáros Gábor vezette chocoMe számára nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.

Ezüstéremmel jutalmazták a chocoMe Petit 21 mangós étcsokoládé lapocskáit, sőt különdíjat is kapott a magas minőségű alapanyagok használatáért.

A Raffinée 3 drazséválogatás három íze is kiemelkedően szerepelt: kettő közülük szintén alapanyag-különdíjas is lett. Egyikük a pikáns nepáli Timur borsos couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek tehát - amellett, hogy aranyérmesként végzett – összetevői, a szicíliai, roppanós Tuono mandulaszemek, a bársonyos mandula couverture és

a Nepálból származó, friss, grapefruitos ízjegyeket hordozó, bizsergető Timur bors külön-külön is meghódították a zsűritagokat.


A másik duplán díjazott aranygyőztes az étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula, amelynek étcsokoládéja Madagaszkárról származik.

Az exkluzív drazséválogatás harmadik tagja, a tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont piemonte-i mogyoró ezüstérmesként végzett a regionális döntőben.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra