Hírek

Knap Gábor

2024. április 15.

A márciusi Étterem Hetet követően több mint 4100 vendég értékelése alapján kialakult a legnépszerűbbek 22-es mezőnye. Itt a teljes lista, április 15-től pedig újra kóstolhatók a legjobb ételek!

A Országos Étterem Héten idén a top kategóriában 5 900 forinttól, a prémium kategóriában 7 900 forinttól, az exkluzív kategóriában pedig 9 900 forinttól lehetett étkezni a résztvevő vendéglátóhelyeken.


Ahogy a korábbi években, ezúttal is a vendégek szavazatai alapján, a 190 résztvevő étteremből állt össze egy toplista, akiknél a márciusban jól bevált három- vagy négyfogásos menüsorok az áprilisi ráadás héten ismét elérhetők


A 4117 szavazat alapján kialakult listában a budapesti Costes Downtown étterem, a Gundel Étterem Kávéház, a Tapassio, a The Station, a Manna Lounge & Étterem, a Buda Gourmet Bistro, az Il Pastaio Ristorante, a Fermento pizzéria és az ONO Poke Bowl & Bar került be. A vidéki éttermek közül a nyúli Szél Fiai Fogadó és Cellárium, a Fadd-Domboriban üzemelő Donautica étterem-hotel, valamint a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda lett a legkedveltebb.


A legjobb konyha különdíját az ARAZ libanoni étterem, a Macesz Bistro, a BOATanic terrace & Bar, a Promontor Kertvendéglő és a Maison Bistro kapta, a legjobb kiszolgálás különdíját pedig az Incognito Kitchen & Bar, a Vadrózsa étterem, a szigetmonostori Rosinante étterem, az Urbán Betyár étterem és a Dabas Deli Bistro személyzetének ítélte a közönség.


A ráadás hétre kizárólag online lehet asztalt foglalni, hétfőtől ezen az oldalon.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek

Recept ajánló