Ízvadászat » Magyar ízek

Bocuse d'Or: nézze meg, mit főztek a magyar versenyzők!

Bocuse d'Or: nézze meg, mit főztek a magyar versenyzők!

2017.12.05.  | Zirig Árpád, kép: Designfood Antonio Photography/Magyar Bocuse d'Or Akadémia

A vasárnapi magyarországi Bocuse selejtező még csak az első lépés a nagy séfversenyben, de a kitálalt ételek már most csodálatosak.

Tíz fiatal szakács indult a konyhai összecsapáson.

Mindenkinek két tányért kellett elkészítenie: a vegetáriánus tányérhoz rizottó rizst, fürjtojást és gombát használtak fel, míg a főtémához borjúcombot, kacsamájat és salottahagymát.

Fekete Antonio csodás képei megmutatják, mi került a zsűri elé:

Dualszky-Kovács Péter

 

Elek Richárd

 

Garai Ádám

 

Haraszti Zsolt

 

Kiss Krisztián

 

Pohner Ádám

 

Tóth Pál

 

Várnai Péter

 

Veres István

 

Volenter István

 

Amint arról beszámoltunk, selejtezőről a következő hat versenyző jutott tovább, ők versenyeznek majd a február 8-án a SIRHA Budapesten, a magyar döntőben (ABC sorrendben, nem az elért pontszámok szerint):

  • Elek Richárd
  • Garai Ádám
  • Haraszti Zsolt
  • Pohner Ádám
  • Veres István
  • Volenter István

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább