Szulló Szabina receptje
2019. február 25.PÖRKÖLT
Hozzávalók:
- 1 db háztáji csirke, pörkölthöz szétbontva
- 10 dkg csirkemáj
- 5 dkg csirkeszív
- 10 dkg csirkezúza
- 4 fej vöröshagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db hegyes erős paprika
- 3 gerezd fokhagyma
- 4-5 ek kacsazsír
- 2 ek fűszerpaprika
- 1 kk fűszerpaprika, erős
- 10 dkg apró szemű burgonya késsel megfaragva
- só
GALUSKA
Hozzávalók:
- 16 dkg liszt
- 4 dkg búzadara
- 4 db tojásfehérje
- 2-3 ek tejföl
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/12/Csirkeporkolt-hosszu-szaftban--burgonyaval-es-galuskaval--kapros-uborkasalataval-770x_.jpg?token=1a7ae4a4232524fcdec7071764beacec)
vöröshagyma , kapor , uborka , tejföl , búzadara , tojás , liszt , fűszerpaprika , csirkemáj , csirke , csirkeszív , csirkezúza , burgonya , paradicsom , paprika