Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szárhegyi töltött káposzta öntöttvas edényben.
Szerző: Bagossy Brothers
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bittera Dóra és Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz