Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín

Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Evett már meleg salátát? Itt az alkalom!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

A recept eredetije csíkos káposzta néven ismert, amelyet csíkhallal készítettek, tejfölösen.
Szerző: Bausz Gyula (Vadászkürt étterem)
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű