Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Friss zöldfűszerekkel készülő, rántott borjúláb céklapürével és tormahabbal.
Szerző: Pintér Károly
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Takács Hajnalka
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
A jövő szuperfoodja is alkotóeleme ennek a csodás desszertnek.
Szerző: Jahni László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!