Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Barna Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szuhánszky Dávid
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű