Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula

mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Az az igazi, ha magunk gyűjtjük hozzá a gombát!
Szerző: A székelyudvarhelyi Páva Étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű