Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Ízlés szerint pohárban vagy tányérban tálaljuk.
Szerző: Kun Péter
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
A karácsonyi desszerthez készítsünk fagylaltot, jelen esetben birsalmából.
Szerző: Frideczky András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű