Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula

mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Ideális grillezéshez vagy ízesítéshez.
Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Auguszt Ibolya
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz