Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve

Adunk egy fülest: nyúlpástétom! Annál is inkább, mert január 22-én indul a Nyúl éve.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkímista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Szabó Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Nincsen tisztességes spájz rumosmeggy nélkül!
Szerző: Májer Erika a debreceni Jardin Cukrászda tulajdonosa
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

A Kalla család különleges karácsonyi receptje.
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!