Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve

Szerző: Frideczky András
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Hideg krémes puliszka feketecseresznye-lekváros szőlővel
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Horváth Csongor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű