Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Íme a málnaszörp, ahogy nagyanyáink is készítették.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz