Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tornyos Balázs
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
A „grízgaluska” báránnyal van töltve: borítékolható a meglepetés!
Szerző: Varjú Viktor és Domján Richárd
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Endre bá' a konyhában is nagyágyú!
Szerző: Anger Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Könnyű, nyári hamburgerek, amelyekben a szarvasgombás majonéz adja a csavart.
Szerző: Sunhill Bistro/Bartha Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű