Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Erhardt Zoltán és Piros György
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Salamon Csaba
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű