Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A resztelt máj klasszikus fogás, amihez szinte mindenkinek fűződik legalább egy kedves emléke.
Szerző: Segal Viktor és Vida József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű