Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Kiváló reggeli
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Mandula Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz