Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: A Bouchon című kötetből (Artisan Books), Thomas Keller
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bajzáth Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Íme a franciák égetett tésztás kedvence eperrel.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!