A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Gomolya sajtos házi tészta fermentált és friss medvehagymával

Illés Roland receptje

2019. április 2.

Tészta
Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt
  • 4 db tojás

  • 20 dkg gomolya sajt
  • 20 dkg tejszín
  • 10 dkg medvehagyma


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A fermentált medvehagymához alaposan megmossuk a leveleket, steril üvegbe rakjuk és felöntjük sós vízzel. 5 napon keresztül szobahőmérsékleten tartjuk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, lefedve 1 órát hűtőben pihentetjük, kinyújtjuk és a kívánt alakúra formázzuk. A tejszínt felmelegítjük, levesszük a tűzről és hozzákeverjük a lereszelt gomolyát. A szószba forgatjuk a kifőzött tésztát, és a tetejét megszórjuk friss és fermentált medvehagymával.


tejszín , gomolya sajt , medvehagyma , tojás , liszt ,

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra