Receptek

Göngyölt malac, „pásztor”- burgonya, meleg saláta

Bicsár Attila receptje:

Göngyölt malac, „pásztor”- burgonya, meleg saláta

Bicsár Attila receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db malackaraj császárhússal tekerve, kötözve
  • só, olaj, pirospaprika, fűszerkömény

ELKÉSZÍTÉSE:

A húst bekenjük olajjal, fűszerekkel bedörzsöljük. Forgó nyárson pirosra sütjük.

BURGONYA

HOZZÁVALÓK:

  • 50 dkg kis szemű burgonya
  • 100 ml mexikói el pastor szósz
  • 2 szál újhagyma felszeletelve
  • só, olaj a sütéshez

ELKÉSZÍTÉSE:

A burgonyákat héjában megfőzzük, leszűrjük, lehűtjük. Meghámozzuk és félbevágjuk. Kevés olajon, forró serpenyőben pirosra sütjük mindkét oldalukat, sózzuk. Minden burgonyadarabra teszünk pásztorszószt és újhagymát.

SALÁTA

HOZZÁVALÓK:

  • 4 db római szív saláta
  • 50 g vaj
  • só, citrom

ELKÉSZÍTÉSE:

A salátákat félbevágjuk. Serpenyőben, vajon megpirítjuk a vágott felüket. Ha elértük a megfelelő színt, levesszük a tűzről, megfordítjuk, sózzuk, citromlével meglocsoljuk. 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább