Csécsei László és Orcsik Edit receptje
2019. május 6.- 4 szelet gomolya (40 dkg)
- 8 szelet mangalicaszalonna
- szőlőmagolaj
- kisebb fejes saláta
- só, cukor
- mustármag
- tárkony
- zöld paradicsom
- zöldparadicsom-lekvár
- eper
- alma-birsalma ecet
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/09/2019040830023-770x_.jpg?token=5b6affb16c91b661571515d8cb200800)
Szerző: Kovács Zsigmond
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Lyoni kisvendéglőkből hódította meg a világot. Gruyère sajt vagy parmezán kell hozzá.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!