Zsákai Ildikó receptje
2018. május 30.- 1 kg liszt
- 25 dkg mangalicazsír
- 1/2 l tej
- 50 dkg apróra vágott kapor
- 5 dkg élesztő kevés langyos tejben felfuttatva
- 1 dl olaj
- 1 ek só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/29/sarret-derecskei-fenseges-19-770x_.jpg?token=fe7f5753abf349bed0ee1bc28802232e)
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Ruprecht László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Dr. Shakshuka
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű