Zsákai Ildikó receptje
2018. május 30.- 1 kg liszt
- 25 dkg mangalicazsír
- 1/2 l tej
- 50 dkg apróra vágott kapor
- 5 dkg élesztő kevés langyos tejben felfuttatva
- 1 dl olaj
- 1 ek só
Örök klasszikus, a megunhatatlan csemege, ahogy a Duplakertben készítik.
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várady Luca
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz