Farkas Richárd receptje
2019. szeptember 13.Tuille
Hozzávalók:
- 200 g víz
- 50 g olaj
- 40 g liszt
- 10 g hajdinaliszt
- só
A kecskegidagerincet kakukk fűvel, rozmaringgal, csomborral, zsályával és fekete fokhagymával fűszerezzük, 54 °C-on 8-12 percig szuvidoljuk, majd forró serpenyőben körbepirítjuk (kecskecsontokból és leeső részekből készült jus-ben).
Tuille elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, és forró serpenyőben kisütjük.
Cukkini, hajdina elkészítése:
A bébicukkinit grillezzük, csalánolajból készült majonézzel befedjük. A hajdinát fehérborral és lime-os cukkinikrémmel készre főzzük.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/07/2019081238328-1-770x_.jpg?token=5e8de3230dfa66c62dc780071319be57)
cukkini , hajdina , zsálya , csombor , kakukkfű , rozmaring , kecskegidagerinc , hajdinaliszt