Nábelek Zsófia receptje
2020. március 18.Levesbetét hozzávalók:
- 2 db tojás
- 200 g liszt
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/31/korelebbencs-keszites-252x330-770x_.jpg?token=4c69f0c46e520b0a710a25a547c316e1)
Nem mindegy, hogy törjük vagy vágjuk a tésztát, mert az ízét befolyásolja a formája. Ha törjük, szabálytalan alakját durvább ízhatás követi, ha szépen kockákra vágjuk, elegánsabban viselkedik a szánkban is, ez már ízlés dolga. A kiszáradt tésztát lepirítva használjuk lebbencs- vagy kőrelebbencs levesekhez.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/31/Borb-s-IMG-2914-770x_.jpg?token=20fbba3d2281c395920f71efc44fcf40)
liszt , tojás , leves , levesbetét , lebbencs , levesbetétek