Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Friss, és nagyon tavaszi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Balatoni Brigitta
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Barka Áron
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű