Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A főzelékekhez szükség van rutinra, enélkül egyszer híg lesz, máskor túl sűrű.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű