Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tátrai Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Sikere van ítélve: mutatós, könnyű tészta, almás-diós töltelékkel, sajtmártással!
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz