Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/08/03/libamaj_1-770x_.jpg?token=f75290cb7672372372b7de48a62b5299)
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Vidák László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz