Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz