Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Török Ádámné Viczián Judit
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Egyszerű, de varázslatos ízű - úgy omlik el a szájban, hogy sokáig emlékezni fogunk az élményre!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Borbély Béla
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz