Receptek

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Takács Hajnalka dietetikus receptje (2 adag)

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db mangó
  • 250 ml natúr joghurt
  • 1,5 dl tej
  • csipetnyi kardamom

ELKÉSZÍTÉSE:
A mangót meghámozzuk, felkockázzuk, és összeturmixoljuk a joghurttal és a tejjel Ha szükséges, édesítjük, kevés kardamommal pikánsabbá tehetjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.