Fűszeres Eszter receptje
2012. február 16.- 2 db csirkemell vékony csíkokra vágva, fokhagymás pácban egy éjszakát pácolva
- 2 db cukkini, zöldséghámozóval hosszú, vékony csíkokra metélve
- olajbogyó
- méz
- só, bors
Egy csirkemellcsíkot megkenünk mézzel, majd ráteszünk egy cukkiniszeletet. Hullám formában felszúrjuk egy bambusznyársra. Utána egy olajbogyó következik, majd megint hús cukkinivel. Serpenyőben alacsony lángon megsütjük. Gyakran kell forgatni a méz miatt, nehogy odaégjen! Köretként sült céklát adhatunk hozzá petrezselymes, fokhagymás gerslivel.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/28/IL-mezes-csirkenyars-770x_.jpg?token=a2639453a4fb701eefa20cc61c703bea)