Gyurik Gábor receptje
2020. szeptember 10.- 2 kg onglet (a marha egyik része)
- 70 dkg körte
- 10-12 db bébicukkini
- 30 dkg friss vargánya
- 1 dl olívaolaj
- izsópvirág
- só

vargánya , cukkini , marha , onglet , körte , bébicukkini , olívaolaj , izsópvirág
vargánya , cukkini , marha , onglet , körte , bébicukkini , olívaolaj , izsópvirág
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bindics Imre
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Barna Ádám, az esztergomi 1 Michelin-csillagos 42 étterem séfje malátával készíti a tejberizst.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt József
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz