Fülöp Zoltán receptje
2020. április 17.Karfiolpüré
Hozzávalók:
- 25 dkg karfiol
- 2,5 dl tej
- 5 g só
- 1 gr xantán
Pirított karfiolrózsák
Hozzávalók:
- 10-10 dkg lila, sárga és fehér karfiol
- 25 ml étolaj
Rizses húsgolyó
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertéscomb
- 10 dkg jázminrizs
- 50 g petrezselyem
- 50 g sertészsír
- 10 g só
- 2 g frissen őrölt fekete bors
- 10 dkg finomliszt
- 5 db tojás
- 10 dkg panko morzsa
pirítjuk.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/27/B1018047-770x_.jpg?token=c7e02659ccff835cead979ced2c31f1f)
panko morzsa , finomliszt , tojás , bors , zsír , petrezselyem , jázminrizs , sertéscomb , étolaj , xantán , só , tej , karfiol