Fülöp Zoltán receptje
2020. április 17.Karfiolpüré
Hozzávalók:
- 25 dkg karfiol
 - 2,5 dl tej
 - 5 g só
 - 1 gr xantán
 
Pirított karfiolrózsák
Hozzávalók:
- 10-10 dkg lila, sárga és fehér karfiol
 - 25 ml étolaj
 
Rizses húsgolyó
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertéscomb
 - 10 dkg jázminrizs
 - 50 g petrezselyem
 - 50 g sertészsír
 - 10 g só
 - 2 g frissen őrölt fekete bors
 - 10 dkg finomliszt
 - 5 db tojás
 - 10 dkg panko morzsa
 
pirítjuk.
panko morzsa , finomliszt , tojás , bors , zsír , petrezselyem , jázminrizs , sertéscomb , étolaj , xantán , só , tej , karfiol
                    
                
        


