Dudás Szabolcs receptje
2019. március 4.- 60 dkg szarvasbélszín (tisztítva)
- 2 db füge
- 8 db aszalt füge
- 2 dl kései szüretelésű tokaji
- 1 ek tokaji borecet
- 2 db ördögszekérgomba
- 20 dkg főtt, tisztított gesztenye
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg vaj
- 2 dl tej
- 2 dl szarvasjus
- 1 tk boróka
- 15 dkg spenót
- 2 ek tisztított vaj
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/11/Szarvasbelszin--gesztenye--gomba--cekla--fuge-770x_.jpg?token=08468517349651e5a43b69976c3866d4)
spenót , ördögszekérgomba , gesztenye , tokaji borecet , aszalt füge , szarvasbélszín