Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 40 dkg széles metélt
- 25 db garnéla
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 15 dkg koktélparadicsom
- 2 db piros chili
- 2 dl fehérbor
- 5 dkg vaj
- 1/2 dl olívaolaj
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Szeles-metelt-garnelaval_5-770x_.jpg?token=2afdac3e4494d65399736c5a2dbd29a3)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Szeles-metelt-garnelaval_2-770x_.jpg?token=15bf17daaee57c451e495eebbb8a3bfa)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Szeles-metelt-garnelaval_1-770x_.jpg?token=d4ef0819142bbe8bf37d535df0692fc1)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Szeles-metelt-garnelaval-770x_.jpg?token=737ca825fc26dc25a89b223ed3f9383e)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Szeles-metelt-garnelaval_4-770x_.jpg?token=c2b57a985af22708e07069fe113f75eb)
széles metélt , garnéla , chili , fokhagyma , koktélparadicsom , petrezselyem , vaj , olívaolaj , fehérbor