Receptek

Szuvláki

Szuvláki

Bereznay Tamás receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 60 dkg csirkemell
  • só, fehér bors
  • oregáno
  • csipet fűszerpaprika
  • bors, olaj

ELKÉSZÍTÉSE:
A sóból és a fűszerekből fűszerkeveréket készítünk. A csirkemellet vékonyan felcsíkozzuk, átforgatjuk a fűszerrel és kevés olajjal. Ezután hullámosan fanyársra húzzuk, és forró serpenyőben vagy grillsütőn megsütjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.