A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Alapanyagok

Szerdán jelenik meg a Magyar Konyha legújabb száma

Minden hónapban nagy fejtörést okoz, hogy mi legyen a Magyar Konyha címlapja. Júniusi címlapunk pár napig még meglepetés. Íme két fotó a címlaptervek közül. Főzőiskolánk ötödik része a tésztagyúrásról szól. Fázisfotókon bemutatjuk, milyen egyszerű mű..

Minden hónapban nagy fejtörést okoz, hogy mi legyen a Magyar Konyha címlapja. Júniusi címlapunk pár napig még meglepetés. Íme két fotó a címlaptervek közül.

Főzőiskolánk ötödik része a tésztagyúrásról szól. Fázisfotókon bemutatjuk, milyen egyszerű művelet, hogy a mákostésztát magunk gyúrta metéltből készítsük.

 

Bemutatjuk, hogyan kell színezni a tésztát, alább egy kápiapaprikával színezett pappardellét láthatunk.

 

Szó lesz a töltött tésztákról, készítünk egy nyitott raviolit, tortellinit és bébiparajjal, padlizsánnal töltött cannellonit is.

 És persze gyúrunk tésztát burgonyából is. Íme egy finom, ordával ízesített nudli:

 Szerdán jelenik meg a Magyar Konyha legújabb száma!

 

 

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra