Minden hónapban nagy fejtörést okoz, hogy mi legyen a Magyar Konyha címlapja. Júniusi címlapunk pár napig még meglepetés. Íme két fotó a címlaptervek közül. Főzőiskolánk ötödik része a tésztagyúrásról szól. Fázisfotókon bemutatjuk, milyen egyszerű mű..
Minden hónapban nagy fejtörést okoz, hogy mi legyen a Magyar Konyha címlapja. Júniusi címlapunk pár napig még meglepetés. Íme két fotó a címlaptervek közül.
Főzőiskolánk ötödik része a tésztagyúrásról szól. Fázisfotókon bemutatjuk, milyen egyszerű művelet, hogy a mákostésztát magunk gyúrta metéltből készítsük.
Bemutatjuk, hogyan kell színezni a tésztát, alább egy kápiapaprikával színezett pappardellét láthatunk.
Szó lesz a töltött tésztákról, készítünk egy nyitott raviolit, tortellinit és bébiparajjal, padlizsánnal töltött cannellonit is.
És persze gyúrunk tésztát burgonyából is. Íme egy finom, ordával ízesített nudli:
Szerdán jelenik meg a Magyar Konyha legújabb száma!