Cikkek

Magyar Konyha

2024. július 20.

koktél , limonádé , mangó lassi , görögdinnye , turmix

Az indiaiak hűsítő mangós joghurtja, a lime és a meggy tökéletes harmóniája, izgalmas fűszeres limonádé, görögdinnyés jégkása és egy szuperintenzív, hideg koriander-banán kombináció az, amelyek segítenek leküzdeni a nyár legforróbb napjait.

Mangólassi




Az indiai joghurtos mangóitalt egyre többen ismerik, fogyasztják rendszeresen Magyarországon is. Most azt is megmutatjuk, milyen roppant egyszerű elkészíteni! 


Meggyes-citrusos frissítő




Takács Hajnalka dietetikus receptje ugyan friss meggyre van hangolva, de sok háztartásban van még ilyenkor a fagyasztóban a júniusi termésből. A kánikulában pedig jól is jön, ha jeges a gyümölcs! Íme a recept!


Limonádé uborkával és rozmaringgal




A fűszeres limonádék divatja újabb lendületet kapott azzal, hogy ma már a gin tonic egyértelműen a legnépszerűbb koktélok közé emelkedett. Itt a rozmaring és az uborka mellett a lime gondoskodik arról, hogy eszünkbe se jusson hiányolni az italból a borókás párlatot. 


Granita




A görögdinnyés jégkása garantáltan minden gyerek kedvence, a színe magával ragadó és közben sokkal természetesebb mint a strandon kapható változatok! Készítse el most!


Jeges koriander-banán ital




Ennek a Segal Viktor receptje alapján készült italnak a banán és azalma adja a testét, a bébispenót az utánozhatatlan színét, a citromlé és a koriander pedig az illatát és a zamatait. Pillanatok alatt készen van, és nyáron nem is kell ennél komolyabb reggeli! 


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra