Az indiaiak hűsítő mangós joghurtja, a lime és a meggy tökéletes harmóniája, izgalmas fűszeres limonádé, görögdinnyés jégkása és egy szuperintenzív, hideg koriander-banán kombináció az, amelyek segítenek leküzdeni a nyár legforróbb napjait.
Mangólassi
Az indiai joghurtos mangóitalt egyre többen ismerik, fogyasztják rendszeresen Magyarországon is. Most azt is megmutatjuk, milyen roppant egyszerű elkészíteni!
Meggyes-citrusos frissítő
Takács Hajnalka dietetikus receptje ugyan friss meggyre van hangolva, de sok háztartásban van még ilyenkor a fagyasztóban a júniusi termésből. A kánikulában pedig jól is jön, ha jeges a gyümölcs! Íme a recept!
Limonádé uborkával és rozmaringgal
A fűszeres limonádék divatja újabb lendületet kapott azzal, hogy ma már a gin tonic egyértelműen a legnépszerűbb koktélok közé emelkedett. Itt a rozmaring és az uborka mellett a lime gondoskodik arról, hogy eszünkbe se jusson hiányolni az italból a borókás párlatot.
Granita
A görögdinnyés jégkása garantáltan minden gyerek kedvence, a színe magával ragadó és közben sokkal természetesebb mint a strandon kapható változatok! Készítse el most!
Jeges koriander-banán ital
Ennek a Segal Viktor receptje alapján készült italnak a banán és azalma adja a testét, a bébispenót az utánozhatatlan színét, a citromlé és a koriander pedig az illatát és a zamatait. Pillanatok alatt készen van, és nyáron nem is kell ennél komolyabb reggeli!