Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2018. július 10.

Hozzávalók

  • 1 db mangó
  • 250 ml natúr joghurt
  • 1,5 dl tejcsipetnyi kardamom

Elkészítés

ADAG: 2 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A mangót meghámozzuk, felkockázzuk, és összeturmixoljuk a joghurttal és a tejjel.


Ha szükséges, édesítjük, kevés kardamommal pikánsabbá tehetjük.



kardamon , mangó , joghurt , tej

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Ajvé, vár az ajvár…

Ajvé, vár az ajvár…


Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű


Mennyei konyakmeggyes lúdláb torta

Mennyei konyakmeggyes lúdláb torta


A csokoládé tortát a klasszikus lúdláb és a konyakmeggy találkozása ihlette.
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: torták
Nehézség: Nehéz


Almás-diós tészta kéksajt mártással

Almás-diós tészta kéksajt mártással


Sikere van ítélve: mutatós, könnyű tészta, almás-diós töltelékkel, sajtmártással!
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz


Epres rétestortácska

Epres rétestortácska


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű


Karamellizált szilva vörösborral, vaníliafagylalttal

Karamellizált szilva vörösborral, vaníliafagylalttal


Íme egy nyárbúcsúztató-őszköszöntő recept!
Szerző: Jahni László
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin