Hírek

Őszi tippjeink mindazoknak, akik szívesen keresik fel a legújabb gasztrohelyeket szabadidejükben. Összeállításunk Budapest fókuszú.


1. Megnyílt a Mol-torony első étterme. Az elegáns fine bistro séfje Bíró Dániel, aki Európa több Michelin-csillagos éttermében dolgozott már. A ZAZIE-t a sokszínűség jellemzi, az irodaházból érkezők mellett szeretnék becsábítani Újbuda lakosait is, hiszen a környéken kevés a minőségi étterem, ezért hosszú a nyitvatartás. A korai órákban villásreggeli, ebédre business lunch várja a vendégeket, este pedig minőségi étlappal készülnek. A félreértések elkerülése végett, az étterem a földszinten található, nem pedig a tetőn.



A MOL torony első éttermének beltere


2. Külsőleg és belsőépítészetileg is megújulva, kibővülve, de eredeti jellegzetességeit megtartva várja a látogatókat Budapest kedvenc kirándulóhelyén, a Normafán a Normafa Síház. Az étterem gasztrokoncepcióját a családi étkezések fontossága mellett a modern, kozmopolita ízlés alakította. Bővebben az étteremről itt írtunk.



A Normafa Síház kortás módon újult meg


3. A Boutique Bakery & Flower megálmodója Patakfalvi Réka, aki szállodaiparban és vendéglátásban szerzett tudását és tapasztalatát hasznosítva vágott bele a csodás kis üzlet kialakításába a város egyik legszebb részén, a Lánchíd utcában. Az üzlet gluténmentes péksütemények, organikus sütik és élő virágok találkozóhelye.



A Boutique Bakery & Flower elegáns beltere


4. Boutique-ból sosem elég! La Boutique by Menyhart néven exkluzív desszertszalon nyílt a Királyi Pál utcában. Menyhárt Attila 14 éves korától szeretne saját cukrászdát, amelyet most gyerekkori barátjával és jelenlegi párjával nyitott meg a Belváros szívében.


Menyhárt Attila

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra