Hírek

Magyar Konyha

2023. április 28.

Sopron , heineken , Soproni , fesztivál

Az egész várost érintő programsorozattal indítja be április végén a fesztiválszezont a SopronFest. A város főterén a Soproni a sörnapok névadó szponzoraként ingyenesen látogatható koncertekkel, legújabb ízesítésű radlerével és egy különleges szurkolói találkozóval várja a látogatókat április 27 és 30 között.

 

A rendezvény hivatalosan április 27-én, a Soproni Sörnapok helyszínén Charlie koncerttel indul. A nyitónapot a Tűztorony erkélyén előadott látványos, Be Massive Horizon produkció koronázza meg. A hétvége során fellép többek közt Müller Péter Sziámi, Bérczesi Róbert, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Járai Márk is. A zene mellett a márka nemcsak látványos körpulttal és széles termékpalettával, de a legújabb körte-citrom ízesítésű alkoholmentes sörével is várja a látogatókat. Április 29-én, szombaton az április közepén bemutatott A nemzet aranyai c. dokumentumfilmben szereplő, a magyar vízilabdasportban legendássá vált olimpikonokkal is találkozhatnak az érdeklődők Sopron főterén.

  


A fesztivál kulturális, művészeti, turisztikai, gasztronómiai, filmes, valamint sportprogramokkal hívja az érdeklődőket. A hűség városa egészen új oldalát mutatja például a börtön- a Trabant- vagy a Csillagok Városa túrán, de az ikonikus épületekben, kávézókban vagy szabadtéren tartott események is egy új nézőpontot hozhatnak a városról alkotott képbe. A szervezők a legnépszerűbb tartalomgyártók és a közkedvelt riporterek podcastjeivel hoznak új színt a programtáblába, a Lővérek nagyszínpadain pedig olyan előadók lépnek fel, mint az Analog Balaton, Beton.Hofi, a Carson Coma, Krúbi, a Margaret Island vagy a Punnany Massif.

 

Borítókép: Wikimedia Commons

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra