Hírek

Adventi kalendáriumot készíthetünk magunk is, de a véghajrában talán egyszerűbb pár késztermékért odanyúlni, pláne, ami elérhető közelségben is van. A kedvenceik alább.


Fontos, hogy ne csak mi együnk egy jót, hanem a kutyánk is! És nyilván az is fontos, hogy amit eszik, egészséges is legyen. A cél érdekében ajánlunk egy karácsonyi motívumokkal díszített, óriási (53 x 42 cm) kalendáriumot több mint 50 természetes és egészséges finomsággal. Lesz min rágódni a négylábú kedvencnek! És, mivel a kutyák úgysem tudják, hogy mikor van advent, karácsonyi ajándéknak is ideális választás lehet.




Jó, most akkor gondoljunk a gyerekekre és a felnőttekre is, akik szívesen lepik meg magukat egy szép adventi kalendáriummal, ami ráadásul először érhető el a piacon. Auguszt Ibolya gondolt egyet és Auguszt Józseffel vezetett Fény utcai cukrászdájuk épületét egy csodás adventi kalendáriummá fejlesztette. Öröm kézbe venni, öröm ebből falatozni a csokoládét és az ablakok mögött lévő bonbonokat. valódi kényeztetés 24 napon keresztül! (Kapható a Fény utcai Auguszt Cukrászdában)


A gyerekek kedvencei kerültek ebbe a naptárba a Harrer bean-to-bar soproni csokoládéműhelyében. A bean-to-bar (kakaóbabtól a tábláig) kifejezés olyan szakembereket takar, akik nyers kakaóbabot vásárolnak, és onnantól a kakaóbab feldolgozásának fázisait maguk végzi. Karl Harrer és felesége, Bea a kevés hazai bean-to-bar csokoládékészítők egyike.