Hírek

Magyar Konyha

2023. április 7.

Farkas Richárd , Pajta , BDPST Group

Farkas Richárd, március 1-jétől a BDPST Group gasztronómiai egységeit összefogó F&B divíziót erősíti.

Korábban közel hat évet töltött az Őrségben a Pajta étterem séfjeként, számos elismerést kapott nem csak a vendégektől, de a szakmától is. A BDPST Group kreatív séfjeként feladatai közé tartozik a cégcsoport éttermi koncepcióinak fejlesztése, a hazai, termelői, minőségi alapanyagok felkutatása. 


Kreatív séfként a BDPST Group fővárosi és vidéki éttermeit támogatja munkájával, hozzájárulva ahhoz, hogy az egységek zavartalanul, a tőlük megszokott minőséggel működhessenek. Feladatai közé tartozik többek között az éttermek koncepciójának formálása, a helyi, termelői alapanyagok beszerzése és újak felkutatása. Az Őrségben eltöltött idő számos tapasztalattal és egy különleges látásmóddal ajándékozta meg, melyeket a BDPST Group egységeiben kamatoztat a továbbiakban.



(Farkas Richárd és kollégái a Pajtában Fotó: Bielik István, Magyar Konyha)


A BDPST Group portfóliójába olyan vendéglátóipari egységek tartoznak, mint például a Botaniq Turai Kastély vagy az Andrássy Kúria & Spa.


A BDPST Group gasztronómiai szakembergárdájának új tagja időről időre a cégcsoport éttermeiben is feltűnik majd. A pop-up jellegű vacsorák első állomásaként, hosszú idő után először a budapesti vendégeknek is lehetősége nyílik megkóstolni a fiatal séf alkotásait, hiszen Farkas Richárd április 20-án és 21-én a Flava Kitchen & More étteremben Zvekán Kornél séffel főz majd. A vacsora alkalmával egy különleges, 9 fogásos menüvel várják a vendégeket, melyek mindegyikét Richárd szakmai útjának egy-egy emblematikus állomása ihletett, amik természetesen a megszokott könnyed Flava stílusban kerülnek a tányérokra. 


Fotók: Magyar Konyha, Bielik István

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek