Hírek

MKO

2020. november 26.

natura hill , zebegény , manófaktúra

Még nem tudni, harminc nap után feloldják-e az éttermekre és a szállodákra vonatkozó korlátozásokat, de addig is szeretettel gondolhatunk kedvenc éttermeinkre, a jó ízekre, a meghitt hangulatra.


Valahol a házhoz szállítás az alternatíva, de nem mindenhol és nem mindenkinek járható út. Az olyan vidéki, a pörgéstől távol eső helyeken, mint a zebegényi Natura Hillben a karácsony közeledtével inkább kedves korona-projektbe kezdtek.

Natura Hill Karácsonyi Manófaktúra – jellemezte Hodik Adrienn tulajdonos az ünnepi kezdeményezésüket.

„A mi szakmánk a vendéglátás, nem vagyunk kézművesek vagy kreatív alkotók, viszont úgy hozta a sors, hogy itt vagyunk tizenhatan, vendég pedig egy szál sem. Éppen ezért Karácsonyi Manó műhelyt alakítottunk ki az étteremben.

Séf, pénzügyes, recepciós, felszolgáló, szobaasszony – mindenki összeszedve minden kreativitását, leporolva a húsz éve nem használt varrógépeket, előkeresve festékeket, ecseteket, összegyűjtve textileket, kavicsokat, terméseket, faágakat, elkezdett egy túlélő-csapatépítő-alkotó munkát, aminek az eredménye ez a kis pop-up webshop.” - mesélte el a Natura Hill tulajdonosa.

A zebegényi Manófaktúra kincsei igazi, kézzel készített ajándékok, karácsonyra is tökéletesek. „Óriási izgalmat jelent ez nekünk, hisz új terület, izgalmas kihívás, de reméljük, mindenki nagyon boldog lesz, amikor a csomagja megérkezik.” Jelenleg 15 ezer forint felett tudják átvállalni a futár költségét, de a termékek személyesen is átvehetők: „Egy jó séta a Börzsönyben, vagy az ilyenkor is csodás Dunaparton évszaktól függetlenül nagy élmény!”

További képek a galériában!


Galéria: naturahillmanofaktura

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra