Hírek

Magyar Konyha

2024. április 15.

Nem mondjuk, hogy nagyon várjuk, de azért belenézünk.


Meghan Markle, azaz Sussex hercegnője visszatér a képernyőre, de nem úgy, ahogy várnánk. Az Archewell Productions, azaz Markle és Harry herceg produkciós cége a Netflixnek most egy olyan műsort gyárt, ami megismerteti Meghan két szenvedélyét: a főzést és a kertészkedést, ezáltal pedig talán egy kicsit Meghan is jobban megismerhető/megkedevelhető lesz.


A közelgő főzőshow része annak a Markle és Harry herceg által a Netflix-szel kötött 100 millió dolláros szerződésének, amelyet még 2020-ban írtak alá. Ez a szerződés több produkcióra szól, dokumentumfilmre, dokusorozatra, fikciós sorozatra, filmre, családi tévéprogramokra is. Ebből láthattuk már sikereset, a Meghan és Harryt, illetve olyat is, ami csúnyán megbukott. Ez volt a Heart of Invictust, amely egy Harry által alapított sporteseményt mutat be. 


A sztárpárnak bukás ide vagy oda, nincs ideje keseregni. Újabb további két műsor gyártását tervezik. Így Meghan főzőshowját, illetve egy olyat, amivel Harry hobbijába is belekóstolhatunk: ez pedig kedvenc sportjára, a lovaspólóra összpontosít majd.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek