Hírek

Orosz cukrászda, pékség, gourmet shop és úgynevezett terem a mai kínálatban.

Megnyílt a SALT péksége Budapesten, a Tárogató úton. Az egység Tóth Szilárd bábáskodása mellett jött létre, az üzletet a SALT cukrászpályájáról ismerős Lefkovics Lea viszi.


A One eleven tulajdonosa, Molnár Attila barista soproni kávépörkölőjének tetején nyílt meg az Opus Terem, ahol kóstolósor mentén lehet megízlelni a legjobb minőségű specialty kávékat. Ezekhez Attila újragondolt kávéházi ételeket kínál, melyeket az Arany Kaviár kutató-fejlesztő séfjével kísérletezett ki.


Megnyitotta kapuit a BOCCA Gourmet Stories gourmet-üzlet a MOM Park Bevásárlóközpont –1. szintjén. A mintegy 200 négyzetméteres üzlet számos ország különlegességeit forgalmazza.


Garannikova Aljona cukrász öt éve jött Magyarországra egy szibériai városból. Hagyományos orosz desszertjeivel – a Napóleon vagy az Orosz szív tortával – már bizonyított, így most a réginél nagyobb helyen, a budapesti Nagy Sándor József utcában nyitotta meg a Cake & More by Garannikova cukrászdát. Itt a híres desszerteken kívül sós sütemények, orosz pirogok, szamovárban készült tea és kaviáros reggeli is kapható.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek