Megjelent a májusi Magyar Konyha!
Címlapon: Szabi, a pék kakaóscsigái
Címlapon: Szabi, a pék kakaóscsigái
A húsvéti sonka elmaradhatatlan társa a finomra reszelt torma. Most legyen az övé a főszerep!
Nemcsak finomak, látványosak is. Jöhetnek a locsolók!
Húsvét előtt a Fény utcai piacon jártunk.
A márciusi lapszám is sok húsvéti tartalmat közölt, de az áprilisi lapszámunkba is fért belőle.
A pékáru az éttermek belépő szintű étele. Sokszor azonban gyászos az antré.
Címlapon: Szabi, a pék kakaóscsigái
A húsvéti sonka elmaradhatatlan társa a finomra reszelt torma. Most legyen az övé a főszerep!
Nemcsak finomak, látványosak is. Jöhetnek a locsolók!
Húsvét előtt a Fény utcai piacon jártunk.
A márciusi lapszám is sok húsvéti tartalmat közölt, de az áprilisi lapszámunkba is fért belőle.
A pékáru az éttermek belépő szintű étele. Sokszor azonban gyászos az antré.