Egy étel akkor jó, ha nem bírod abbahagyni
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A fűszernövények a szálloda udvarán teremnek, minden húsnak megvan a saját fűszere.
A Covid megtanította őket arra, hogy nagyobb tisztelettel bánjanak az ételekkel és a vendégekkel is
Sokan „csak” Ferran Adrià kisöccsének tartják, de mára kiderült, legalább akkora tehetség, mint a fivére. A modern cukrászat jeles képviselője, két díjnyertes szakácskönyv szerzője, számos kultikus gasztrohely megálmodója. Albert Adrià szerint vége a 200 eurós vacsorák korszakának, következik a tapák (kis falatok) forradalma.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
A fűszernövények a szálloda udvarán teremnek, minden húsnak megvan a saját fűszere.
A Covid megtanította őket arra, hogy nagyobb tisztelettel bánjanak az ételekkel és a vendégekkel is
Sokan „csak” Ferran Adrià kisöccsének tartják, de mára kiderült, legalább akkora tehetség, mint a fivére. A modern cukrászat jeles képviselője, két díjnyertes szakácskönyv szerzője, számos kultikus gasztrohely megálmodója. Albert Adrià szerint vége a 200 eurós vacsorák korszakának, következik a tapák (kis falatok) forradalma.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Klára először a panyolai aszalványokba szeretett bele, csak ezután Istvánba.
A Sárréti ChiliFarmon komolyan veszik a csili termesztését.
A család több tíz nemzedék óta készít bort Szekszárdon.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Klára először a panyolai aszalványokba szeretett bele, csak ezután Istvánba.
A Sárréti ChiliFarmon komolyan veszik a csili termesztését.
A család több tíz nemzedék óta készít bort Szekszárdon.
Bart Danival a magyar „sörforradalom” egyik elindítójával beszélgettünk új könyvéről, Az arany folyamról.
Bodrogi Gyula született színész és szenvedélyes vadász.
Bukta Imre képzőművész otthonában jártunk.
A Kistehén Zenekar alapítója, Kollár-Klemencz László mesél természetközeli életmódjukról.
Kossuth-díja van, konyhája nincs.
A Magyar Zene Házában úgy tálaljuk a zenét, mint ahogyan a gasztronómia remekeit szokták.
Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a generációkon átívelő étkezési szokásokról.
Bart Danival a magyar „sörforradalom” egyik elindítójával beszélgettünk új könyvéről, Az arany folyamról.
Kossuth-díja van, konyhája nincs.
A Magyar Zene Házában úgy tálaljuk a zenét, mint ahogyan a gasztronómia remekeit szokták.
Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a generációkon átívelő étkezési szokásokról.
Bodrogi Gyula született színész és szenvedélyes vadász.
Bukta Imre képzőművész otthonában jártunk.
A Kistehén Zenekar alapítója, Kollár-Klemencz László mesél természetközeli életmódjukról.