A cukor idomítása
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
A budaörsi telekárak a lehetőségét is elvágják annak, hogy újraéledjen a borászat.
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Klára először a panyolai aszalványokba szeretett bele, csak ezután Istvánba.
A Sárréti ChiliFarmon komolyan veszik a csili termesztését.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
A budaörsi telekárak a lehetőségét is elvágják annak, hogy újraéledjen a borászat.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Klára először a panyolai aszalványokba szeretett bele, csak ezután Istvánba.
A Sárréti ChiliFarmon komolyan veszik a csili termesztését.
A fotós szemével a világ.
Most nem fociról lesz szó, hanem az evésről!
Gasztrointerjú Havadtőy Sámuellel.
Borbás Marcsi őrségi házában vendégeskedtünk.
A Magyar Konyha 1990. februári lapszámában közölt anyag alapján.
Antiínyenc és nem fél beszélni róla.
Jakabos Zsuzsa második otthona: a konyha.
A fotós szemével a világ.
A Magyar Konyha 1990. februári lapszámában közölt anyag alapján.
Antiínyenc és nem fél beszélni róla.
Jakabos Zsuzsa második otthona: a konyha.
Most nem fociról lesz szó, hanem az evésről!
Gasztrointerjú Havadtőy Sámuellel.
Borbás Marcsi őrségi házában vendégeskedtünk.