Cikkek

Magyar Konyha

2023. szeptember 28.

A Miele a konyhai nagygépek kategóriában az innovációt, az értékállóságot és az időtlen eleganciát képviseli. Célja az emberek és a termék közötti kapcsolatok alakítása, az elvárások teljesítése, a kezelés megkönnyítése és a bizalomépítés. Hogy ez nem csak cél, hanem kézzel fogható valóság is, azt számos, a terméktervezésért kapott kitüntetés bizonyítja.ALAPOS TESZTELÉS


Mielőtt a Miele konyhai készülékei, az összes többi termékkategóriához hasonlóan, piacra kerülnének, a legszigorúbb terhelési és tartósteszteken kell megfelelniük. Míg mások akár néhány tesztkör után elégedettek, a Miele nem elégszik meg ennyivel. Egyes autómotorokat 3 000 órán keresztül tesztelnek, a Miele akár 10 000 órán keresztül is teszteli készülékeinek teljesítményét. Valójában a fejlesztésre fordított idő egyharmadát teszteléssel töltik a Mielénél.
MINDEN KONYHÁBA BELESIMUL


A Miele tiszta formákat, időtlen eleganciát és intuitív kezelést jelent. Legyen szó klasszikus forgókapcsolóról, diszkrét szenzorról vagy nagyfelbontású érintőkijelzőről, a Miele készülékeinek kezelése egyszerű, élvezetes. A termékek tekintetében a vevő sokszínűséget tapasztal, gondosan összehangolt design és színvilággal találkozik, melyek a legkülönbözőbb stílusú bútorokhoz passzolnak.


FENNTARTHATÓSÁG


Az emberek és a környezet védelme, felelősségteljes gazdálkodás, a jövő generációi számára is. A Miele számára a fenntarthatóság fontos szempont. Ennek része az energiahatékonyság és az erőforrások kímélése a termékeknél és a termelésben egyaránt.


ÍZESEBB, TÁPLÁLÓBB ÉTEL


A DualSteam technológiának köszönhetően több tápanyag, vitamin, aroma és íz marad az ételben. A pontos hőmérséklet-szabályozás miatt a kombi gőzpároló a szuvidálásban is nagy segítség. A sütőknek az innovatív technológiája és integrált funkciói teljesen új szintre emelik a precizitást és egyszerűséget a főzés során. Exkluzív funkcióként a beépített kamera percenként nagy felbontású képeket biztosít egyes készülékeknél. Így bármikor nyomon követheti az ételkészítési folyamatot okostelefonján. A TasteControl technológiával a túlfőzés pedig a múlté. Az idővezérelt ételkészítési idő után a sütőtér azonnal lehűl.
ÉLMÉNYFŐZÉS


A Miele sütői és gőzsütői számos olyan innovatív funkciót kínálnak, amelyekkel valódi élménnyé válik minden konyhai tevékenység. Ilyen a klímavezérlés, vagyis a nedvesség hozzáadásával a hús mindig puha és szaftos, kívül pedig finom ropogós lesz, a kenyér és a zsemle állaga könnyű marad, ám kívülről optimálisan megsül. A még nagyobb kényelem érdekében beprogramozhatja a gőzlöketek időzítését is. A különféle automatikus programok is használnak klímavezérlést. A főzés így mindig sikerélmény. Az elektronikus szabályozású programokkal igazán kényelmesen és automatikusan készíthet el számos ételt. Akár süteményt süt, akár szárnyast készít, nem kell kiválasztania sem az üzemmódot, sem a hőmérsékletet vagy az időtartamot. Ezen túl, a TasteControl funkció leállítja a sütési folyamatot a legjobb eredmények érdekében, a sütőtér teljesen kihűthető a sütési folyamat végén, ha nem akarja, hogy az ételek megégjenek. Vagy pedig kényelmesen tálalási hőmérsékleten tarthatja az elkészült ételt. Ehhez az ajtó motorikusan kinyílik és becsukódik. Ennek legnagyobb előnye, hogy az ételek sütési fokozata a kívánt marad, akkor is, ha Ön nincs ott, hogy a kész ételt azonnal kivegye a sütőből. A tökéletes eredményeket segíti a maghőmérséklet szerinti ételkészítés is. A Miele számára szabadalmaztatott vezeték nélküli húsmaghőmérő tűvel tökéletesre készítheti hús-, hal- és szárnyasételeit. Ráadásul kényelmesen, felügyelet nélkül, mivel a hátralévő idő kijelzője figyelmezteti Önt, ha az étel elkészült. Vezeték nélkül a hőmérő kezelése különösképpen egyszerű, és mindig kéznél van a sütőajtóban, a még nagyobb sütési kényelemért.
HÁLÓZATBA KAPCSOLVA


A Miele számos konyhai készülékénél elérhető a Miele@home, vagyis a hálózatba kapcsolás lehetősége. Minden okos Miele háztartási készülék kényelmesen, biztonságosan hálózatba kapcsolható. A kezelés egyszerű, a Miele App, hangvezérlés vagy meglévő okosotthon-megoldásokba való integrálás révén. A hálózatba kapcsolás az otthoni Wi-Fi-router és a Miele Cloud segítségével történik.


3:1


A 3 in 1 elv alapján három készüléktípust használhat egyetlen készülékben. Így egy kis konyhában is finom ételeket készíthet. Ropogós ételekhez használja a sütő üzemmódot, kíméletes pároláshoz pedig a gőzpároló funkciót. A kombi üzemmódban a legjobb sütési eredményeket élvezheti. Nagyobb konyhákban, a sütő és a főzőlap optimális kiegészítőjeként, a Miele gőzsütő gondoskodik a legjobb ételkészítési eredményről. A rövid felfűtési és ételkészítési idők, illetve az egyenletes gőzelosztás megkönnyíti az ételek készítését, erről a nagy teljesítményű (3,3 kW) külső gőzfejlesztő és a két egyedi elrendezésű és tájolású DualSteam gőzfúvóka gondoskodik.


A Miele gőzsütő kombinálja a nedvességet és a száraz hőt, teljesen az Ön elképzelései szerint. A legjobb eredmények elérése érdekében kombinált üzemmódban nemcsak a hőmérsékletet (30 °C és 225 °C között), hanem a páratartalmat (0% és 100% között) is beállíthatja. Így egyedi eredményeket ér el, amelyek pontosan megfelelnek az Ön ízlésének.
KEZELŐPANEL


A kezelőpanel egyetlen érintéssel nyitható és finoman csukható, a sütőtér ajtajának kinyitása nélkül. A kezelőpanel mögött található a víztartály, a kondenzvíz tartály és a vezeték nélküli húsmaghőmérő tű. A kijelzőre való legjobb rálátás érdekében a kezelőpanel a gomb megnyomásakor kissé megdől. Az automatikus menüpárolás is az Ön kényelmét helyezi előtérbe. Hal vagy hús, krumpli és zöldség, az automatikus menükészítés során akár három különböző ételt is a gőzpárolóba helyezhet egyszerre. A hőmérsékletet, az időtartamot és a sorrendet a készülék határozza meg. Az optimális eredmény érdekében mindössze az élelmiszert kell a megadott időpontban és sorrendben behelyeznie a gőzpárolóba. Így egy teljes menüt kényelmesen elkészíthet egyetlen folyamat során.


További információ a Miele honlapján.


Miele Experience Centerek:


Budapest - Alsó Törökvész út 2.


Budapest - Váli út 5/B. (Allee)


Debrecen - Hunyadi út 26.