Magyar Konyha
2017. december 5.A vasárnapi magyarországi Bocuse selejtező még csak az első lépés a nagy séfversenyben, de a kitálalt ételek már most csodálatosak.
Tíz fiatal szakács indult a konyhai összecsapáson.
Mindenkinek két tányért kellett elkészítenie: a vegetáriánus tányérhoz rizottó rizst, fürjtojást és gombát használtak fel, míg a főtémához borjúcombot, kacsamájat és salottahagymát.
Fekete Antonio csodás képei megmutatják, mi került a zsűri elé:
Dualszky-Kovács Péter
Elek Richárd
Garai Ádám
Haraszti Zsolt
Kiss Krisztián
Pohner Ádám
Tóth Pál
Várnai Péter
Veres István
Volenter István
Amint arról beszámoltunk, selejtezőről a következő hat versenyző jutott tovább, ők versenyeznek majd a február 8-án a SIRHA Budapesten, a magyar döntőben (ABC sorrendben, nem az elért pontszámok szerint):
- Elek Richárd
- Garai Ádám
- Haraszti Zsolt
- Pohner Ádám
- Veres István
- Volenter István