Magyar Konyha főzőiskola

Magyar Konyha

2022. szeptember 1.

Tefal Cook4me+Connect , Tefal , okos otthon

Az intelligens otthon egyre inkább teret nyer magának. Az okos háztartás modern konyháiban alapvetés, hogy ne kelljen órákat állni a tűzhelyen mellett. Ebben segítőtársak is akadnak. Ilyen segítség lehet a Tefal Cook4me+Connect multifunkcionális digitális edénye.


A Tefal Cook4me+ erényeit csokorba gyűjtöttük:


  • Könnyen kommunikál az okostelefonon található alkalmazáson keresztül, így a mi feladatunk csupán az alapanyagok beszerzése.
  • Mi is könnyen kommunikálhatunk az edénnyel, hiszen magyarul is tud. A menüben megtalálható az összes alapbeállítás, köztük 150 recept, amelyek inspirációként szolgálnak a főzéshez.
  • Ha ezután sincs ötlünk, mit főzzünk, tegyük fel azt az egyszerű kérdést a Tefal alkalmazásnak: Mi lesz ma a vacsora? A mobilalkalmazás több különböző szempont alapján ad ötleteket: például a hűtőben lévő alapanyagok ismeretében.
  • Ezután csatlakozni kell a Cook4me+Connecthez, és a recept megjelenik az edény kijelzőjén, sőt, ötleteket ad a tálaláshoz is.
Fedél nélkül vagy fedéllel?


A nagy nyomás alatti főzés rövidebb időre teszi ki az élelmiszereket a hőkezelésnek, így az étel sokkal több tápanyagot képes megtartani. Több tápanyag, kevesebb zsír, ez is a Cook4me+ Connect segítségével történő főzés jellegzetessége. A Tefal azt is tudja, hogy néha csak egy kis kiegészítés kell a tökéletességhez, ezért kifejlesztette az Extra Crisp Lid tartozékot, egy sütőfedelet, amely klasszikus sütővé vagy forrólevegős olajsütővé alakítja a Cook4me-t. Ennek segítségével minimális zsírtartalommal süthetünk ropogós sültkrumplit vagy piríthatunk aranyszínű sajtkérgeket a rakott zöldségre. 


Bővülő recepttár


A Cook4me+ Connect multifunkcionális edény (CY855830) 150 előre programozott receptet kínál. Ezek a TEFAL alkalmazásnak köszönhetően ingyenesen kiegészíthetők új receptekkel. Ez az alkalmazás Bluetooth-on keresztül szinkronizál a mobileszközzel, és hozzáférést biztosít a TEFAL szakácsok által kifejlesztett Cook4me+ Connect receptek százaihoz. 


Főzési módok


A Cook4me+ Connect multifunkcionális edény több módot tesz lehetővé:

  • gőzölés
  • magas nyomás alatti főzés
  • klasszikus főzés 3 hőmérsékleti szinttel - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas (sütés/pörkölés), valamint olyan hőmérséklet fenntartása, ahol az étel meleg marad főzés után.


A magas nyomás alatti főzési móddal rövidebb idő alatt elkészülnek kedvenc receptjeink és könnyen követhetjük a képernyőn megjelenő összes utasítást. Nem kell semmit ellenőriznünk, a főzés automatikusan történik, és a késleltetett kezdés biztosítja, hogy az étel időben elkészüljön. A 6 literes tartálynak köszönhetően tökéletesen elkészített ételek tálalhatók akár hat személy részére is. A tapadásmentes felület és az edény levehető részei (tartály és gőzkosár) biztosítják a könnyű tisztítást és mosást a mosogatógépben. (X)


A termék részletei:Ajánlott ár: 129 990 HUF

Kompatiblitás: Az applikáció elérhető az App Store-ban, iPad 3/iPad mini, iPhone 4S és újabb modellek esetén, illetve a Google Playen Android 4.3-as és újabb modellek esetén.

Bővebb információ: www.tefal.hu, www.homenadcook.huRecept ajánló