Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Bajzáth Attila
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Thai-bengáli pacal Ausztriából, ami nem is próbál autentikus lenni.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: tészták
Nehézség: Nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb