Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Tavaszi zsenge sárgarépával még finomabb!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Marhatatár: ügyeljünk a megfelelő alapanyag megválasztására!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Egy tökéletes édesség, amely a szürke, hideg telet is képes megszépíteni.
Szerző: Az Auguszt cukrászda (Fény utca)
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz