Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: köretek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb