Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Baricska csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Rossz név egy roppant egyszerű, de nagyon ízletes ételhez.
Szerző: Merfelsz Gábor
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Segal Viktor
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű