Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Könnyen elkészíthető a több összetevőből álló, egyénileg megálmodott tányérdesszert.
Szerző: Várady Luca
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Mindenki függessze fel a fogyókúrát!
Szerző: Szó Gellért-Szó Dániel
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz