Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bindics Imre
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz