Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/08/01/Fustoltponty-krem_1-770x_.jpg?token=597d8b40e61c1877bcf0349862e6fb6f)
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Polgár Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz