Csécsei László és Orcsik Edit receptje
2019. május 6.- 4 szelet gomolya (40 dkg)
- 8 szelet mangalicaszalonna
- szőlőmagolaj
- kisebb fejes saláta
- só, cukor
- mustármag
- tárkony
- zöld paradicsom
- zöldparadicsom-lekvár
- eper
- alma-birsalma ecet

Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Az olaszok jellegzetes levese, amely sokféle zöldségből készülhet.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: tészták
Nehézség: Nehéz
Szerző: Algyői Halászcsárda
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű