Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A fátyolháj leginkább disznótorkor kerül elő. Hozzuk vissza a hétköznapi főzésbe!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Müncz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű