Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Lőrincz György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz