Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Hagyományos indiai fogás Gaggan Anandtól.
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szárhegyi töltött káposzta öntöttvas edényben.
Szerző: Bagossy Brothers
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Thomas Keller
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Irány a Távol-kelet. Ebben segédkezik ez az üde koktél.
Szerző: Nguyen Thuy Phương
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű