Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Tálas Kata karácsonyi halétele.
Szerző: Tálas Kata
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fűszeres Eszter
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nánási Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pillók Attila és Szűcs Róbert
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!