A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Nyurgaponty padlizsános-ordás tépett házi tésztával és sült paprikakrémmel

Jahni László receptje

2019. október 10.
  • 50 dkg nyurgapontyfilé
  • 20 dkg tépett házi tészta
  • 1 db padlizsán
  • 20 dkg orda
  • 3 ek étolaj
  • 4 db kápia paprika
  • 4 dl zöldségalaplé
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A pontyfilét beirdaljuk, megsózzuk, és étolajon a bőrös felén készre sütjük. A házi tépett tésztát puhára főzzük bő, sós, forró vízben, majd összekeverjük az ordával és a pirított padlizsánkockákkal. A kápia paprikát megsütjük, meghámozzuk és zöldségalaplével sűrű szósszá turmixoljuk. Ebbe formázzuk a tésztát és a megsütött halfilét.


nyurgaponty , paprika , padlizsán , tépett házi tészta , orda , kápia paprika

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra