Tivadar György receptje
2020. július 26.- 1 kg édesburgonya
- 15 dkg liszt
- 3 dkg keményítő
- 2 db tojás
- só, bors
- 4 db gyöngytyúkmell

édesburgonya , liszt , keményítő , tojás , gyöngytyúkmell
édesburgonya , liszt , keményítő , tojás , gyöngytyúkmell
Szerző: A kecskeméti Bagatell Étterem (Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Jahni László, a Kistücsök séfje megtanít minket a csodálatos zöldborsólevesére.
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű