Receptek

Szent Jakab kagyló, édeskömény, gránátalma

Pillók Attila és Szűcs Róbert receptje

2020. július 30.
  • 4 db kagyló
  • 4-4 ek fejes és lila káposzta vékony csíkra szeletelve
  • 4 ek édeskömény vékony csíkra szeletelve
  • 2 dl frissen facsart gránátalmalé
  • 2 ek házi majonéz
  • snidling és petrezselyem
  • kevés méz, ha szükséges
  • pár csepp olívaolaj és citromlé
  • só, frissen őrölt bors

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A vékony csíkokra vágott édesköményt és káposztákat besózzuk, állni hagyjuk, majd kinyomkodva őket a majonézzel bekeverjük.

A friss kagylókat vékony szeletekre vágjuk, tálalás előtt olívaolajjal, citromlével, sóval és borssal ízesítjük, a fűszerekkel összekeverjük.

A gránátalmákat gyümölcscentrifugával kifacsarjuk, levét olívaolajjal, kevés mézzel ízesítjük.


édeskömény , gránátalma , kagyló , lilakáposzta , gránátalmalé , snidling , majonéz , petrezselyem , méz , olívaolaj , citromlé , Szent Jakab kagyló

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra