Receptek

Dupla lecsó

Bodrogi Gyula receptje

2020. április 15.
  • 20 dkg füstölt házi kolbász
  • 6 dkg füstölt szalonna
  • 40 dkg lecsópaprika
  • 20 dkg paradicsom
  • 10 dkg vöröshagyma
  • erős zöldpaprika
  • só, őrölt bors
  • fűszerpaprika
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Igazi szalonnás, kolbászos lecsót készítünk, friss hozzávalókból, lehet csípős is. Kicsit túlfőzzük, de vigyázzunk, ne égjen le! Botmixerrel turmixoljuk, majd adagonként egy darab összevágott lecsópaprikát és paradicsomot beleroppantunk (csak addig főzzük, amíg átforrósodnak a zöldségek és roppanósak maradnak). Paradicsomszeletekkel, erős zöldpaprikával, kolbász és baconchipsszel tálaljuk.



bors , erős zöldpaprika , fűszerpaprika , kolbász , paprika , vöröshagyma , paradicsom , , szalonna

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra