Hírek

MKO

2020. november 5.

André Bicalho , etyek , matador

André Bicalho az etyeki Matador konyhájának az élén Széles körű nemzetközi tapasztalatát a Matador étterem corporate chefjeként hasznosítja Diego Bautista amerikai-mexikói séffel közös kooperációban.

André Bicalho a világ különböző országait megjárta, számos területen dolgozott, amelyek közvetlenül vagy szorosan kapcsolódtak a gasztronómiához. Nagyjából 13 évet élt Európa legkülönbözőbb helyein: Spanyolországban, Portugáliában, Angliában, Belgiumban, Németországban, és 6 hónapos szakmai gyakorlatot teljesített a két Michelin-csillagos Villa René Lalique étteremben Jean-Georges Klein séf mellett a francia Elzász régióban.

Szenvedélyesen kísérletezik ízkombinációkkal: az öröm, a kreativitás, az innováció, az állandó tanulás lehetősége, valamint

a természetes nyersanyagok inspirálják minden egyes nap,

mikor felveszi a kötényét.

Magyarországra költözése után hírnevét a Baraka Budapest fine dining étterem főszakácsaként szerezte Budapesten és októbertől az etyeki Matador étteremben a Haraszthy csapat részévé válik. Az étterem koncepciója nem változott, továbbra is a kultúrák sokszínűségét kívánja grill, steakhouse és bisztróvonalon képviselni.

Bemutatkozására a nagyközönség előtt a Haraszthy Pincészet Márton-napi borvacsoráján november 14-én kerül sor.

Kapcsolódó cikkek