Nagyszínpadot kapott süteményei méltó prezentálására Kolonics Zoltán, a Málna The Pastry Shop cukrásza.
Óbudán bezárta, az 5. kerületben újranyitotta cukrászdáját Kolonics Zoltán. A Hercegprímás utca 17. szám méltóbb, elegánsabb miliő, hogy a cukrász nagyobb közönséget, köztük külföldieket is megszólítson monodesszertjeivel. A léptékváltás köszönhető annak is, hogy befektetőtárs csatlakozott Kolonics Zoltánhoz, így Budapest kapott még egy olyan cukrászdát, ahol olyan a színvonal, amely nemzetközi mezőnyben is megállja a helyét.
A cukrászda a korábbi hely klasszikusaival támad, itt is, felvonulnak tehát a bestsellerek, a Málna, a Tejcsoki málna, a Rákóczi túrós, az Oroszkrém, a Somlói desszert. Kolonics Zoltán a megnyitón a Magyar Konyhának elmondta, hogy inkább az erős bástyákkal indul, a nyitás elég feladatott adott neki, így kifejezetten új termékvonallal nem készült erre az alkalomra. Újdonságként azonban feltűnt a kínálatban az Ekler fánk, de a cukrász szerint még az is átmegy egy kis alakváltoztatáson.
A hely október 28-i nyitásával 10 éve dédelgetett terv vált valóra, a munkálatok március óta zajlanak. A belső tér kialakításában, az otthonosság érzet megteremtésében a Varró Design közreműködött. A jelenlegi Málna noha hasonlít az óbudaihoz, de ez fényesebb, tágasabb, ragyogóbb. A nagyvilági alaphangulatot a bécsi csillár adja meg, a vendégek három térben fogyaszthatják a süteményeket, így a lenti szalonban és az emeleti részen a megszokott tükörfelületű asztalok mellett. A süteménykészítés jellemzően az alagsorban, a réginél jóval nagyobb térben kapott helyet, de van egy látványműhely a vendégtérben is.
Jó hír, hogy a desszertek mellé jó kávé is jár, Kolonics Zoltánék Manuel kávéval mennek tovább, de Magyarországon itt került sor az október 27-i megnyitón a Manuel Venezia ősbemutatójára, ami egy 70-30 %-os arabica-robusta fine specialty kávé. Az üzlet ma nyit és a hét mindennapján várja az édesszájúakat.