Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Most van szezonja!
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Golyán Nikolett és Nagy Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű