Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
A rácsos pitéknek sok változata ismert, leginkább az kerül bele, ami éppen a háznál van.
Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia. Bálint Margit (Szirtosváralja)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nyíri Szása
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz