Receptek

Bicsár Attila megmutatja, hogy kell halat sütni

Bicsár Attila megmutatja, hogy kell halat sütni

A magyar szakácsok közül az egyik legjobb videócsatorna Bicsár Attiláé, aki több külföldi szakmai kitérő után a villányi Sauska 48 séfje. Ha figyelnek, eltanulhatják tőle, hogy készül a villámgyors sült hal gombával és spenóttal!

HOZZÁVALÓK (4 személyre):

4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé

50 g vaj

400 g friss spenót

400 g laskagomba

5-6 szál petrezselyem

1 db citrom

4 gerezd fokhagyma

Só, frissen őrölt bors

Olívaolaj a sütéshez

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.